Home 9 Financial lease

Financial lease

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij op het gebied van auto lease, financial occasion lease, private lease voor staterts en ZZP-ers of bedrijfswagen lease? Welkom bij BDN Auto’s. Wij bieden verschillende leasevormen aan en zoeken met u naar de voordeligste oplossing. BDN Auto’s is er voornamelijk voor u als ondernemer van het midden- en kleinbedrijf. Het leasen van een auto is bij BDN Auto’s erg gemakkelijk. Op onze website treft u ren ruim aanbod van (tweedehands) auto’s aan.

Mobiliteitsoplossing
BDN Auto’s staat voor praktische mobiliteitsoplossing voor ondernemers als u. Met ons lease-programma is het mogelijk om een personenauto, bedrijfswagen of occasions te leasen. U bepaalt wat u qua capaciteit nodig hebt en alle auto’s uit ons wagenpark zijn uit voorraad leverbaar. Dat is handig, want daardoor is uw leaseauto per direct beschikbaar en bent u met uw bedrijf meteen mobiel. U geeft in dat geval aan ons door naar welke auto(s) uw voorkeur uitgaat en binnen twee werkdagen bieden wij een leasevoorstel aan.

Leaseaanvraag
Elke leaseaanvraag neemt BDN Auto’s serieus in behandeling. Ook wanneer u een auto op het oog hebt, die niet op onze site wordt aangeboden. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw gewenste auto zo snel mogelijk gevonden wordt. Wij zoeken net zo lang, totdat wij de sleuteltjes van uw favoriete auto kunnen overhandigen.

Werkwijze
Onze werkwijze is eenvoudig en verloopt volgens onderstaand stappenplan:

  • U maakt een keuze uit het aanbod auto’s op onze website
  • U vult gemakkelijk de online (vrijblijvende) leaseaanvraag in
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen ons leasevoorstel
  • U bekijkt de auto en krijgt gelegenheid een proefrit te maken
  • U bent tevreden en wij bestellen de auto
  • U rijdt in uw favoriete auto

Contact
Bij BDN Auto’s bepaalt u zelf de looptijd van het leasecontract. Zodoende hoeft u als ondernemer geen groot voorschot uit uw eigen vermogen te bekostigen. Spreekt de werkwijze van BDN Auto’s u aan en wilt u direct meer informatie over auto lease ontvangen? U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Wij staan graag voor u klaar.